torsdag 14 juli 2011

Nya golvet

Igår åkte vi för att välja ut och köpa nya golvet! Hade tidigare tittat på lite golv på Målarnas färg och Ekholms färg på A6 men hade inte hittat någon direkt favorit. Eller jo, ett grymt snyggt golv fanns från Kährs, men det kostade bara 859:-/kvm så det kändes lite för billigt för oss.
Nä jag bara skämtar, vem har råd att lägga 150 kvm golv för det priset, hehe?

Det enda vi visste var att vi ville ha ett ljust golv, Sven ville absolut ha ek. Vi drog iväg med släpet till Hovslätt och kollade på Golvspecialisten som skulle ha en hel del att välja på till bra priser. Så mycket fanns faktiskt inte som jag tänkt men vi hittade faktiskt vårt golv där! Yeey, superfint är det och det fanns tillräckligt hemma för att få med 25 kvm till vardagsrummet till att börja med. Pergo Living Expression Long Plank modern Grey Oak heter det, laminat så hunden kan slita på det så mycket hon vill :)

Golvet blev inte så ljust som jag först tänkt, fegade ur när jag tänkte på allt grus och gräs man drar in när man bor på landet och dörren alltid står öppen. Nu kommer det ju inte synas fullt så väl kanske :)

Vill sätta igång direkt!! (måste bara bli klara med taket, ååh!)


Nya golvet kommer se ut så här! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar